Hoe Colibri Digital Marketing Appointlet gebruikt om hun bedrijf te laten groeien

Ben je op zoek naar een online planning app? Appointlet is een geweldige optie om te overwegen als u een eenvoudige en effectieve oplossing wilt en het beu bent om alle opties te doorlopen. Ik geef toe, ik ben bevooroordeeld. Ik gebruik Appointlet al meer dan twee jaar en ik ben een grote fan. Als eigenaar van een klein bedrijf kan ik het me niet veroorloven om mijn tijd of mijn centen te verspillen; lees verder om de redenen voor mijn fandom te ontdekken!

Digitale marketing

Hoe Colibri Digital Marketing Appointlet gebruikt om ons bedrijf op te bouwen

Als digitale marketeer gebruik ik Appointlet om gratis digitale strategiesessies in te plannen voor bezoekers die via mijn website komen social media marketing campagnes, organisch zoeken, e-mailmarketing en beoordelingssites zoals Yelp. Deze strategie heeft me geholpen om tienduizenden dollars aan jaarlijkse inkomsten te genereren. Het bijwerken van mijn website en het toevoegen van Appointlet markeerde zelfs het begin van winstgevendheid voor mijn bedrijf.

Ik geef mijn Appointlet-link ook door aan bedrijven waarmee ik samenwerkingspotentieel zie of iemand anders die contact met mij opneemt en een afspraak wil maken. Het gebruik van planningssoftware bespaart tijd en heen en weer e-mailen (wat geweldig is voor mij omdat ik meestal meer dan 75 e-mails per dag moet doorlopen).

Waarom Colibri Digital Marketing Appointlet gebruikt

Dit is waarom ons bedrijf Appointlet gebruikt. Afspraak:

  • Is gemakkelijk te gebruiken.
  • Biedt tijdig en vriendelijke klantenservice wanneer nodig.
  • Integreert met andere apps (zoals Mailchimp).
  • Verbetert mijn zoekmachine optimalisatie (SEO).

Het belangrijkste, zoals ik hierboven al zei, Appointlet is een inkomstenmotor.

Blijf lezen om alle details te krijgen over hoe Appointlet me heeft geholpen mijn bedrijf te organiseren en mijn inkomsten te verhogen.

Appointlet is gemakkelijk te gebruiken

Mijn ontwikkelaar heeft Appointlet voor mij aan mijn website toegevoegd, dus ik kan niet zeggen hoe gemakkelijk het voor de gemiddelde website-eigenaar zou zijn om hiermee de doe-het-zelf-route te gaan, maar ik kan uit persoonlijke ervaring zeggen dat Appointlet gemakkelijk te gebruiken is omdat het breekt nooit. Gedurende de meer dan twee jaar dat ik de app heb gehad, ook toen ik mijn site kloonde en migreerde naar een nieuwe URL, heeft Appointlet nooit meer tijdverlies voor mij of mijn team gemaakt of verbroken. Als kleine ondernemer waardeer ik dat enorm.

Appointlet biedt tijdige en vriendelijke klantenservice

Toen ik vragen had over het aanbrengen van wijzigingen in de service, inclusief wanneer ik het klikken op knoppen met betrekking tot Appointlet wilde volgen, reageerde het personeel van de klantenservice snel en bleef bij me totdat ik wist wat ik moest doen. En op basis van feedback die ik en andere gebruikers hen gaven, werkten de ontwikkelaars van Appointlet om het proces voor het volgen van gebeurtenissen nog eenvoudiger te maken.

Appointlet integreert met andere apps

Beoordeeld door Zapier (zonder twijfel de beste API-integratieservice) als een van de 16 beste apps voor het plannen van vergaderingen, Appointlet speelt mooi samen met andere software. Ik kon, zonder hulp van wie dan ook, Appointlet integreren met Mailchimp. Wanneer iemand zich nu aanmeldt voor mijn gratis digitale marketingconsultatie, wordt zijn e-mail automatisch toegevoegd aan een bepaald segment van mijn abonneelijst. Ik kan deze leads van hoge kwaliteit dan in de loop van de tijd koesteren, wat me zal helpen mijn bedrijf verder te laten groeien.

Appointlet is goed voor SEO

Omdat Appointlet in feite wordt ingesloten in een website, worden mensen niet van de site gehaald als ze hun afspraken plannen. Deze functie zorgt voor een SEO-boost omdat het mensen langer op je website houdt. Tijd op locatie is een onderdeel van het algoritme van Google en elk beetje extra tijd helpt!

Het mee naar huis nemen? Met zoveel producten om uit te kiezen, investeren in software en apps die uw leven als eigenaar van een klein bedrijf gemakkelijker maken (en misschien helpen uw e-commerce waardering) kan een uitdaging zijn. Zorg ervoor dat u apps kiest die echt tijd en moeite besparen bij het bouwen van de systemen en processen die u nodig hebt om uw bedrijf te optimaliseren. Als je een planningsapp nodig hebt, is Appointlet een geweldige plek om te beginnen.

Anna Colibri

Altijd een doorzetter, heeft Anna opgericht Colibri digitale marketing in 2012. Onder leiding van Anna is het bedrijf uitgegroeid tot een full-service digitaal marketingbureau, waardoor een teamaanpak mogelijk is die het rendement op de investering maximaliseert. Na het bedrijf te hebben gecertificeerd als een B Corp, heeft Anna blijk gegeven van een sterke toewijding aan het drievoudige resultaat van people, planet en profit. Anna heeft een achtergrond in yoga en non-profit management en heeft sinds 1992 in San Francisco gestudeerd, lesgegeven, gewerkt en verzorgd in San Francisco. Als je meer wilt weten, plan dan een gratis sessie digitale marketingstrategie met Anna (uiteraard met Appointlet!).

De #1 online tool voor het plannen van vergaderingen