Hur Colibri Digital Marketing använder Appointlet för att växa sin verksamhet

Letar du efter en schemaläggningsapp online? Appointlet är ett bra alternativ att överväga om du vill ha en enkel och effektiv lösning och är trött på att vada igenom alla alternativ. Jag ska erkänna att jag är partisk. Jag har använt Appointlet i över två år och jag är ett stort fan. Som småföretagare har jag inte råd att slösa bort min tid eller mina slantar; läs vidare för att upptäcka orsakerna till min fandom!

Digital marknadsföring

Hur Colibri Digital Marketing använder Appletlet för att bygga vårt företag

Som digital marknadsförare använder jag Appointlet för att schemalägga kostnadsfria digitala strategisessioner för besökare som kommer till min webbplats via sociala medier marknadsföring kampanjer, organisk sökning, e-postmarknadsföring och recensionssajter som Yelp. Denna strategi har hjälpt mig att generera tiotusentals dollar i årliga intäkter. Att uppdatera min webbplats och lägga till Appointlet markerade faktiskt början på lönsamhet för mitt företag.

Jag tillhandahåller också min Appointlet -länk till företag som jag ser partnerskapspotential med eller någon annan som vänder sig till mig och vill boka ett möte. Att använda schemaläggningsprogramvara sparar tid och mejlar fram och tillbaka (vilket är bra för mig eftersom jag vanligtvis måste gå igenom upp till 75 mejl varje dag).

Varför använder Colibri Digital Marketing Appointlet

Därför använder vårt företag Appointlet. Utnämning:

  • Är lätt att använda.
  • Erbjuder tid och vänlig kundservice när det behövs.
  • Integreras med andra appar (som Mailchimp).
  • Förbättrar min sökmotoroptimering (SEO).

Viktigast, som jag nämnde ovan, är Appointlet en inkomstdrivare.

Fortsätt läsa för att få alla detaljer om hur Appointlet har hjälpt mig att organisera mitt företag och öka mina intäkter.

Appletlet är lätt att använda

Min utvecklare lade till Appointlet på min webbplats för mig, så jag kan inte tala om hur lätt det skulle vara för den genomsnittliga webbplatsägaren att göra DIY -vägen med detta, men jag kan av egen erfarenhet säga att Appointlet är lätt att använda eftersom det går aldrig sönder. Under de två år som jag har haft appen, inklusive när jag klonade min webbplats och migrerade den till en ny webbadress, har Appointlet aldrig brutit eller skapat några ytterligare tidssänkor för mig eller mitt team. Som småföretagare uppskattar jag det verkligen.

Appointlet erbjuder snabb och vänlig kundservice

När jag har frågor om hur jag gör ändringar i tjänsten, inklusive när jag ville spåra knappklick relaterade till Appointlet, svarade kundtjänstpersonal mig snabbt och stannade kvar hos mig tills jag kunde ta reda på vad jag skulle göra. Och, baserat på feedback som jag och andra användare gav dem, arbetade Appointlet -utvecklare för att göra evenemangets spårningsprocess ännu enklare.

Appointlet integreras med andra appar

Betygsätts av Zapier (utan vidare den bästa API -integrationstjänsten) som en av 16 bästa mötesplaneringsappar, Appointlet spelar fint med annan programvara. Jag kunde, utan hjälp från någon, integrera Appointlet med Mailchimp. Nu, när någon anmäler sig till min kostnadsfria digitala marknadsföringskonsultation, läggs deras e -postmeddelande automatiskt till ett visst segment av min prenumerationslista. Jag kan sedan vårda dessa leads av hög kvalitet över tid, vilket hjälper mig att fortsätta växa mitt företag.

Appointlet är bra för SEO

Eftersom Appointlet i själva verket ingår i en webbplats, tar det inte bort folk från webbplatsen när de schemalägger sina möten. Denna funktion ger en SEO -boost eftersom den håller människor på din webbplats längre. Tid på plats är en del av Googles algoritm, och varje liten extra tid hjälper!

Ta hem? Med så många produkter att välja mellan, investera i mjukvara och appar som gör ditt liv som småföretagare enklare (och kanske hjälper dig att öka e-handelsvärdering) kan vara en utmaning. Se till att välja appar som verkligen sparar tid och krångel när du bygger de system och processer du behöver för att optimera din verksamhet. Om du behöver en schemaläggningsapp är Appointlet ett bra ställe att börja.

Anna Colibri

Alltid en go-getter, grundade Anna Colibri Digital marknadsföring under 2012. Under Annas vägledning har företaget expanderat till en fullservicebyrå för digital marknadsföring, vilket möjliggör ett team -tillvägagångssätt som maximerar avkastningen på investeringen. Efter att ha certifierat verksamheten som B Corp har Anna visat ett starkt engagemang för den tredubbla bottenlinjen för människor, planet och vinst. Anna har en bakgrund inom yoga och ideell ledning och har studerat, undervisat, arbetat och föräldraskap i San Francisco sedan 1992. Om du är intresserad av att lära dig mer, schemalägg en gratis digital marknadsföringsstrategisession med Anna (med hjälp av Appointlet, förstås!).

Det #1 onlineverktyget för att schemalägga möten