Hvordan Colibri Digital Marketing bruger Appointlet til at vokse deres forretning

Leder du efter en online planlægningsapp? Appointlet er en god mulighed at overveje, hvis du vil have en enkel og effektiv løsning og er træt af at vade igennem alle mulighederne. Jeg indrømmer, jeg er forudindtaget. Jeg har brugt Appointlet i over to år, og jeg er en stor fan. Som ejer af en lille virksomhed har jeg ikke råd til at spilde min tid eller mine øre; læs videre for at finde årsagerne til min fandom!

Digital markedsføring

Hvordan Colibri Digital Marketing bruger Appointlet til at opbygge vores forretning

Som digital marketingmedarbejder bruger jeg Appointlet til at planlægge gratis digitale strategisessioner for besøgende, der kommer til min hjemmeside via social media marketing kampagner, organisk søgning, e-mailmarketing og anmeldelsessider som Yelp. Denne strategi har hjulpet mig med at generere titusindvis af dollars i årlig omsætning. Faktisk markerede opdatering af min hjemmeside og tilføjelse af Appointlet begyndelsen på rentabiliteten for min virksomhed.

Jeg giver også mit Appointlet -link til virksomheder, med hvem jeg ser potentiale for partnerskab, eller andre, der kontakter mig og ønsker at planlægge en aftale. Brug af planlægningssoftware sparer tid og e -mail frem og tilbage (hvilket er fantastisk for mig, fordi jeg normalt skal gennemgå op til 75 e -mails hver dag).

Hvorfor Colibri Digital Marketing bruger Appointlet

Derfor bruger vores virksomhed Appointlet. Udnævnelse:

  • Er let at bruge.
  • Tilbyder rettidig og venlig kundeservice når det er nødvendigt.
  • Integreres med andre apps (f.eks. Mailchimp).
  • Forbedrer min søgemaskineoptimering (SEO).

Vigtigst, som jeg nævnte ovenfor, er Appointlet en omsætningsdriver.

Fortsæt med at læse for at få alle detaljer om, hvordan Appointlet har hjulpet mig med at organisere min virksomhed og øge min omsætning.

Appletlet er let at bruge

Min udvikler tilføjede Appointlet til mit websted for mig, så jeg kan ikke tale med, hvor let det ville være for den gennemsnitlige webstedsejer at gå DIY -ruten med dette, men jeg kan af egen erfaring sige, at Appointlet er let at bruge, fordi det bryder aldrig. I løbet af de to plus år, jeg har haft appen, herunder da jeg klonede mit websted og migrerede det til en ny webadresse, har Appointlet aldrig brudt eller skabt yderligere tidssænkninger for mig eller mit team. Som ejer af en lille virksomhed sætter jeg stor pris på det.

Appointlet tilbyder rettidig og venlig kundeservice

Når jeg har haft spørgsmål om, hvordan jeg foretager ændringer i tjenesten, herunder når jeg ville spore knap klik relateret til Appointlet, svarede kundeservicemedarbejdere mig hurtigt og blev hos mig, indtil jeg var i stand til at finde ud af, hvad jeg skulle gøre. Og baseret på feedback, som jeg og andre brugere gav dem, arbejdede Appointlet -udviklere for at gøre hændelsessporingsprocessen endnu lettere.

Appointlet kan integreres med andre apps

Bedømt af Zapier (uden tvivl den øverste API -integrationstjeneste) som en af 16 bedste mødeplanlægnings -apps, Appointlet spiller pænt med anden software. Jeg var i stand til, uden hjælp fra nogen, at integrere Appointlet med Mailchimp. Når nogen nu tilmelder sig min gratis digitale marketingkonsultation, tilføjes deres e -mail automatisk til et bestemt segment af min abonnentliste. Jeg kan derefter pleje disse leads af høj kvalitet over tid, hvilket vil hjælpe mig med at fortsætte med at vokse min forretning.

Appointlet er godt til SEO

Fordi Appointlet i realiteten integreres i et websted, fjerner det ikke folk fra webstedet, når de planlægger deres aftaler. Denne funktion giver et SEO -boost, fordi det holder folk på dit websted længere. Tid på stedet er en del af Googles algoritme, og hver lille smule ekstra tid hjælper!

Tag med hjem? Med så mange produkter at vælge imellem, investering i software og apps, der gør dit liv som ejer af en lille virksomhed lettere (og måske hjælper med at øge dig e-handelsvurdering) kan være en udfordring. Sørg for at vælge apps, der virkelig sparer tid og besvær, mens du bygger de systemer og processer, du har brug for for at optimere din virksomhed. Hvis du har brug for en planlægningsapp, er Appointlet et godt sted at starte.

Anna Colibri

Altid en go-getter, grundlagde Anna Colibri digital markedsføring i 2012. Under Annas vejledning har virksomheden udvidet til et fuldt servicebureau til digital marketing, hvilket muliggjorde en teammetode, der maksimerer investeringsafkastet. Efter at have certificeret virksomheden som et B Corp, har Anna vist et stærkt engagement i den tredobbelte bundlinje af mennesker, planet og fortjeneste. Anna har en baggrund inden for yoga og nonprofit management og har studeret, undervist, arbejdet og forældreskab i San Francisco siden 1992. Hvis du er interesseret i at lære mere, kan du planlægge en gratis digital marketingstrategisession med Anna (naturligvis ved hjælp af Appointlet!).

Det #1 onlineværktøj til planlægning af møder